Monday, October 25, 2004

Γυναικεία....bachelor!!!

Και βέβαια το κάνουν και οι γυναίκες..ήρθε η "μόδα" και στην Ελλαδίτσα μας!! Όχι μόνο μόδα..must πλέον..
-Δεν θα κάνεις bachelor???? είπαν στην ξαδέρφη μου η οποία παντρεύεται το Σάββατο!! Και φυσικά τρέχει η κακομοίρα η occhiata να βγάλει πρόγραμμα για 14 (ναι ναι τόσες..) τρελές γυναίκες, άλλες παντρεμένες, άλλες μόνες, άλλες δεσμευμένες, άλλες ξενέρωτες (απ' όλα θα έχει ο μπαξές!) να κάνουμε το "bachelor"!
Και εντάξει... τα αρχικά εύκολα.. Φαγητό!! 14 τρελές να τρώνε όλες μαζί.. το μετά επίσης εύκολο..
κάπου για χορό..ελληνάδικο, γιατί οι 14 (και εγώ μέσα) θέλουν να χορέψουν! Και όχι μόνο να χορέψουν..να τα σπάσουν!!(εγώ βέβαια θα τις πάω σε ρεμπετάδικο..)! Και το κλείσιμο της βραδιάς εύκολο... Πρωινό (ναι πρωινό γιατί οι παντρεμένες ιδίως έχουν να δουν το ξημέρωμα έτσι κάτι αιώνες..το ζητήσανε δεν φταίω!)σε ένα καλό ξενοδοχείο με μπουφέ και κυριλέ πράγματα (γιατί είμαστε και ψώνια...)Μου ξεφεύγουν όμως κάτι λίγες ώρες...τις οποίες μου ζητούν να τις καλύψω με αντρικό ... ξεβράκωμα!Πώς μπορείς να διασκεδάσεις με κάτι τέτοιο?? Δεν λέω κάποιο ενδιαφέρον θα έχει (εμπειρίες..) αλλά...???
Είμαστε εμείς οι γυναίκες για τέτοια πράγματα?? Τα θέλουμε?? Και αν ναι..γιατί έχουν κλείσει όλα σχεδόν τα στριπτητζάδικα με το ladies να τα χαρακτηρίζει (γιατί κάναμε και την έρευνά μας..)!!
Δεν ξέρω τελικά τί θα κάνω..(και θα φάω και κατσάδιασμα από 13 τρελές..)!
Τις εμπειρίες μου ελπίζω να είμαι καλά να τις αποτυπώσω εδώ!!!
Πείτε πάντως (αν αξιωθεί κανείς να διαβάσει..) ιδέες έχω λίγο χρόνο ακόμα...πείτε..πείτε...γράψτε...

Saturday, October 23, 2004

Γιατί???

..Και καθώς έγραφα τα comments μου σε προηγούμενο θέμα..αναρωτήθηκα??
Γιατί??
Γιατί όλοι εμείς που γράφουμε σε blog..γράφουμε??
Για να μας διαβάζουν? Καλά..ψώνια είμαστε λίγο πολύ όλοι!! Καταθέσεις ψυχής έγραψα! Τόσο εύκολα καταθέτω ψυχή?? Σε κοινή θέα κιόλας?? Αν δεν ήθελα να με διαβάζουνε θα έγραφα ημερολόγιο..θα κρατούσα στο word κάποιο έστω..κάτι άλλο θα έκανα τέλος πάντων.. και καλά εγώ γράφω... Γιατί οι άλλοι με διαβάζουν και γιατί εγώ διαβάζω τους άλλους?? Λέτε όλοι να κρύβουμε μια "Τατιάνα" μέσα μας (αν θέλετε Χριστίνα..διαλέξτε..)??
Αυτό που ξέρω είναι ότι για όποιο λόγο και να συμβαίνει εμένα μου αρέσει.. Μου αρέσει να ακούω γνώμες ανθρώπων γι'αυτά που γράφω, να διαβάζω ιστορίες και να λέω κοίτα να δεις συμβαίνει και σε άλλους.. μου αρέσει πολύ να διαβάζω κάτι που με προβληματίζει και με κάνει να ψάχνομαι... να γελάω..να απορρίπτω.. ΟΛΑ!!
Λέτε να θέλω ψυχολόγο?? Μπα ... προβληματισμός είναι θα περάσει!!

Wednesday, October 20, 2004

Θα μου φύγει.....

Ζω σ'ένα (μικρό σχετικά θα έλεγα..) διαμέρισμα στο Μαρούσι.. από τότε που γεννήθηκα.. δεν έχω μετακομίσει ποτέ.. Ζω μαζί με τον πατέρα μου (την μητέρα μου την έχω χάσει πριν 11 χρόνια..) και την αδερφή μου! Με την αδερφή μου στο ίδιο δωμάτιο κιόλας.. Γαϊδούρες ολόκληρες και στο ίδιο δωμάτιο ακόμα!!
Πάντα έχουμε τους τσακωμούς μας.. τις διαφωνίες μας.. τις γκρίνιες μας..τις μαύρες μας..τις άσπρες μας..απ'όλα!!!
Και πρόσφατα μου ανακοίνωσε ότι ... θα μου φύγει.. Ότι ήρθε ο καιρός που πρέπει (θέλει καλύτερα..) να ζήσει μόνη της..
Στην αρχή χάρηκα..πέταξα από την χαρά μου δηλαδή.. δικό μου δωμάτιο..(παιδικό όνειρο..) δικές μου ντουλάπες..χώρος..χώρος όλος δικός μου!! Μουσική όποτε θέλω, τηλεόραση όποτε θέλω, ύπνο όποτε θέλω, διάβασμα όποτε θέλω!!
Και μετά.. μετά σκέφτηκα όλες εκείνες τις στιγμές που θα χάσουμε.. τα ατελείωτα βράδια με την ατελείωτη πάρλα με τα ατελείωτα γέλια και ο μπαμπάς να φωνάζει γιατί ακόμα δεν έχουμε κοιμηθεί.. Τις υστερίες που της πατάω όποτε βγαίνω ραντεβού και δεν ξέρω τί να φορέσω, τις στυλιστικές συμβουλές από την μεγαλύτερή μου αδερφούλα, τα κυριακάτικα πρωινά με το καφεδάκι μας, τις όμορφες βραδιές στην βεράντα..
Θα μου φύγει...Θα μου λείψει..
Το ξέρω ότι απλά θα αλλάξει λίγο ο τρόπος ζωής μας..μπορεί να γίνει και καλύτερος... απλά..
Θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα στο ίδιο σπίτι..
Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς εσένα...
Σ'αγαπάω πολύ και θα μου λείψεις...
Λες να χρειάζομαι ψυχολόγο??
Μπα .... μέρα με τις μαύρες μου είναι...θα περάσει!!!!

Wednesday, October 13, 2004

"HAPPY" ..(όντως) BIRTHDAY!!

Να'μαι πάλι....
Πίσω στην Αθήνα!! Και δυστυχώς εδώ δεν έχω την πολυτέλεια του υπολογιστή (μόνο Laptop και αυτό μια στις τόσες..) και δυστυχώς ούτε τον χρόνο να απολαμβάνω την ησυχία και την έμπνευση να γράφω, αλλά και να διαβάζω διάφορες..."ομορφιές"!!
Το υπόσχομαι όμως στον εαυτό μου κάθε φορά που θα νιώθω ότι χρειάζομαι να γράψω (ή να διαβάσω) θα βρίσκω τον τρόπο..
Είχα γενέθλια χθες (12/10/??) (ζυγουδάκι..) να με χαίρονται όσοι πραγματικά με αγαπούν και με νοιάζονται...
Πάει και άλλος ένας χρόνος πίσω μου...
ΑΛΛΑ...
Είμαι ευχαριστημένη από μένα... Γύρισα και κοίταξα τον χρόνο που άφησα πίσω μου και πραγματικά.. χαμογέλασα!! Ήταν ένας υπέροχος, εποικοδομητικός χρόνος!!
Άντε και στον επόμενο.. Να'μαι καλά, να πω τα ίδια και του χρόνου!!

(Τελικά όσα χρόνια κι αν περάσουν, το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας δεν φεύγει ποτέ...και αλήθεια είναι ότι καλύτερο να το αφήνουμε πού και πού να βγαίνει στην επιφάνεια... )!!